fbpx

Låt oss vara din byggpartner!

Offert

Kontakta oss för ett kostnadsfria hembesök där vi kan presentera sig och lämna offert och kopior på:

-Säkervatten bevis

-BBV behörgihetbevis (BKR)

-Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P/U intyg

-Försäkringsbevis

-Informarion om renoveringstjänster

TIPS och råd

Låt oss hjälpa er! Vi som har stort erftentet i branschen kan ge er råd under hembesök, på badrumsplanering, materialet, kakelväl eller liknande. 


Avtal  och  byggstart

Vi lämnar en fastpris offert på arbete och material, där allt är tydlig specificerat. När ni accepterar offerten då planera vi byggstarten och skickar avtal som är Hantverkarformularet 2014 för privatperson eller ABT06 för jurdiskperson. 


Vi har byggt över 200 badrummet i Stockholm området. Vi bygger i hela Stockholms Län, spela ingen roll om det är badrumsrenovering i Stockholm eller i köksrenovering i Huddinge. Läs våran omdömen på Reco, kanske vi har hjälpt redan till din granne? 

Livstid på badrummet är 25-30 år, darför är extrem viktigt att bygga rätt. 

Vi lyssnar på våra kunder. 

 

Bygg badrum rätt

En auktorisation betyder att vi som är auktoriserade uppfyller vissa krav. Säker Vatten ställer kraven, och kontrollerar även att de uppfylls.

För att uppnå fackmässighet enligt BBV, krävs:

  • att arbetet utförs enligt BBV
  • att ett tätskiktssystem och en monteringsanvisning som godkänts av Byggkeramikrådet används
  • att arbetena utförs av ett företag som är behörigt enligt BBV
  • att tätskiktsarbetet utförs av plattsättare som har behörighet enligt BBV, är anställd i ett behörigt företag och kan uppvisa giltig fotolegitimation utfärdad av Byggkeramikrådet
  • att Kvalitetsdokument BBV, bilaga A, fylls i och överlämnas till beställare och brukare/ boende, tillsammans med ett exemplar av monteringsanvisningen för det godkända tätskiktssystemet.