Byggföretag Stockholm till bra pris

Ditt byggföretag i Stockholm

Byggföretaget som tar ansvar

Planerar du för till exempel en renovering eller totalrenovering och behöver komma i kontakt med ett pålitligt byggföretag i Stockholm? Vi specialiserar oss på renoveringar av kök, badrum och totalrenoveringar. Tillsammans med våra partners har vi möjlighet att erbjuda en helhetslösning som ger dig ett slutresultat du kan vara riktigt nöjd med.

Inredningshjälp och övriga experter skapar oerhört goda förutsättningar för att ditt renoveringsprojekt ska bli lyckat.

Vasilbygg AB är ett byggföretag som ett byggföretag ska vara:

Starkt nätverk och erfarenhet som visar sig

För att kunna hjälpa våra kunder i Stockholm och förverkliga deras vision, så krävs det att man är van vid att verkställa förstklassiga projekt och renoveringar. Vi vet att den bästa reklamen man kan få är nöjda kunder och ordentliga slutresultat.

Vårt kontaktnät är för oss, otroligt värdefullt, och vi uppskattar det ömsesidiga samarbete som sker mellan oss och våra partners. Tillsammans med dem, brinner vi för att förverkliga byggdrömmar, stora som små. Vi tar oss an uppdrag i olika stora omfattning – du är välkommen att utmana oss!

Vad vi erbjuder

När du anlitar oss får du ett rejält kraftpaket som vet vad som krävs för att möta dina förväntningar. När man går och funderar över att renovera, så har man en vision och bild av hur det ska se ut. Då är det viktigt för oss som byggföretag att kunna genomföra och förverkliga den bild du har av renoveringen.

Effektivitet

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten! Samtidigt som vi utlovar hög kvalitet är vi ett kostnadseffektivt val. Vasilbygg är medvetna om stressen av att leva i ett byggkaos, och vill att det ska bli klart lika snabbt som du!

Tydlig offert och fasta priser

Det finns tyvärr exempel därute på dåliga offerter som är svåra att förstå. Vi är medvetna om detta och har gjort vår offert så tydlig som möjligt i den mån det går. Du kan alltid fråga oss om offerten om det är något som du inte förstår. Under alla våra stora projekt är det ett fastpris.

Certifierade och utbildade

Våra hantverkare har de certifikat och utbildningar som krävs för att utföra ordentliga våtrumsrenoveringar. Utöver bascertifikaten tar vi de möjligheter som vi får att vidareutbilda oss för att alltid ligga i framkant inom branschen.

Anlita oss som ditt byggföretag i Stockholm

stockholm

Precis som med mycket annat, så är noggrann planering och professionellt genomförande fundamentalt för att lyckat byggprojekt. Vi konstruerar estetiskt tilltalande, funktionella och hållbara bygglösningar inom våtrumsrenoveringar och relaterade områden.

Hantverkarna på Vasilbygg byggföretag i Stockholm är engagerade, detaljorienterade, drivna och kompetenta. Du som kund vänder dig till oss när du vill ha professionellt utförda byggtjänster i högsta kvalitet.

Pris för byggföretag i Stockholm

Du är inte ensam om att undra över pris för byggföretag i Stockholm. Idag är det mer prisvärt än än tidigare p.g.a. ROT-avdraget. ROT-avdraget infördes för att fler människor ska känna att det faktiskt är värt att anlita en hantverkare för olika typer av uppdrag. Detta leder till en stimulans av landets ekonomi på flera sätt.

Bättre pris med ROT

ROT får användas av alla som uppfyller kraven. Du kan läsa mer om vilka krav som finns på vår sida om rotavdrag.

Letar du efter ett byggföretag till ett bra pris?

Vad kostar det egentligen att anlita en byggfirma för att renovera? Vad är det som styr priset? Frågorna kring renoveringar är många. Speciellt om det är första gången.

Vilken typ av renovering?

Det är viktigt att urskilja på de olika typer av renoveringar som finns. Ska man utföra en vanlig, ytlig renovering, eller planerar man en totalrenovering? Skillnaden mellan dessa två är stor.
Den ytliga renoveringen är lite vad det låter som. Man undviker att riva upp så mycket som möjligt, för att på ytan skapa ett nytt utseende. Man kan t.ex. byta köksluckor och sätta kakel på kakel i badrummet.

En totalrenovering är mer omfattande där man gör större ingrepp. I en totalrenovering kan man riva ned till bjälklag eller betong för att göra om det mesta från grunden.

Pris för de olika renoveringarna

Byggstart.se har gjort en prisanalys på de olika renoveringarna. I deras artikel om pris på byggföretag så visar deras data:

Ytskiktsrenovering: ca. 3 500kr per m²
Totalrenovering: ca. 12 000kr per m²

Båda är inkl. moms.

(källa: byggstart.se)